Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο/This post is available in: Αγγλικά

Το όνομά μου είναι Ελένη Σιαπατόρη και από το 2011 ασχολούμαι με το γάμο και τη βάπτιση.

Είχα πάντα ένα μεγάλο πάθος. Να δημιουργώ. Να ζωγραφίζω, να φτιάχνω χειροτεχνίες, να κεντώ, να στολίζω πράγματα και γενικότερα να δημιουργώ το οτιδήποτε μπορούσα να σκεφτώ, βάζοντας πάντα τη δική μου υπογραφή. Ήταν και είναι η «ψυχοθεραπεία μου» και η ξεκούρασή μου.

Τα παιδιά μου, μου  έδιναν ιδέες  καθημερινά, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν. Οι βαπτίσεις τους, τα πάρτι γενεθλίων τους, οι γιορτές στα σχολεία τους, ήταν πάντα για μένα ερεθίσματα δημιουργίας.

Σιγά – σιγά, πήρα την απόφαση να στήσω τη δική μου ιστοσελίδα με είδη γάμου – βάπτισης (μια και αυτές είναι οι πιο τρυφερές περίοδοι μιας γυναίκας, τις οποίες βίωσα και αγάπησα έντονα).

Το είδος αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το κέφι μου επάγγελμα και έχω την ευτυχία να έχω την απόλυτη υποστήριξη και βοήθεια  του συζύγου μου και των παιδιών μου.

Στόχος μου είναι να έχετε τις πιο αξιόλογες επιλογές σε ότι επιλέξετε για το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, χωρίς να ξοδέψετε περιουσίες ολόκληρες. Επίσης, να σας προτείνω ιδέες για κατασκευές που πιθανόν να αναδείξουν τα ταλέντα σας που βρίσκονται κάπου κρυμμένα, και δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα. Η χαρά μου θα είναι εξίσου μεγάλη γνωρίζοντας ότι σας βοήθησα με τον τρόπο μου,  να δημιουργήσετε κάτι με τη δική σας υπογραφή.

Σε όλα τα είδη που διαθέτω στο site, τα οποία μπορούμε να τα τροποποιήσουμε μαζί ως προς το θέμα, τα χρώματα αλλά και τον στολισμό, είναι κάτι που βεβαίως γίνεται αρκεί να το ζητήσετε. Από πλευράς μου, αναλαμβάνω να εμπλουτίζω καθημερινά το site προκειμένου να βρείτε αμέσως αυτό που αναζητάτε.

Στις  φωτογραφίες σχεδόν όλων των ειδών έχω δουλέψει με τη δική μου φωτογραφική μηχανή και όχι με επαγγελματία φωτογράφο. Άλλοτε με φλας και άλλοτε χωρίς. Έτσι είναι πιθανό οι φωτογραφίες,  να μην αποτυπώσουν την χρώματα στα αντικείμενα και τις κορδέλες στο ακέραιο. Γι’αυτό ζητήστε μου οποιαδήποτε διευκρίνηση σε οτιδήποτε σας απασχολήσει.

Οποιαδήποτε παρατήρηση έχετε να κάνετε είναι ευπρόσδεκτη μια και με την κριτική πιστεύω πως μπορώ να σας προσφέρω ακόμα περισσότερα. Καλή αναζήτηση αλλά και διασκέδαση. Είμαι βέβαιη ότι θα τα συνδυάσετε και τα δυο!