Διακοσμητική επάργυρη καρφίτσα πεταλούδα με strass

Διακοσμητική επάργυρη καρφίτσα πεταλούδα με strass

 

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκια με πεταλούδες και στεφανάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκια με πεταλούδες και στεφανάκια

Επάργυρο διακοσμητικό για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης. Μια καρφίτσα σε σχέδιο πεταλούδας με strass στα φτερά και τις κεραίες της.

Ετοιμάζεται κατά, μίνιμουμ παραγγελία  30 τμχ,και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί το είδος και κοστίζει 1,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η τιμή αυτή ισχύει για την περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε το είδος αυτό για την κατασκευή των μπομπονιέρων που αναλαμβάνετε να φτιάξετε μόνες σας. (Κωδ: Y.14/05-06/5)

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιλέξετε μπομπονιέρες έτοιμες από το κατάστημά μας η τιμή του τροποποιείται και έρχεται στα 1,46 ευρώ / τμχ.

Μπορείτε να δέσετε την μπομπονιέρα σας με τις κορδέλες που επιθυμείτε και να τη στολίσετε με οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο ή μπρελόκ ή οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί και να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που θα το προσφέρετε στους αγαπημένους προσκεκλημένους σας.

Για όλες εσάς που θέλετε να κατασκευάσετε τις μπομπονιέρες μόνες σας , είτε από οικονομικής άποψης, είτε επειδή επιθυμείτε να αφήσετε το στίγμα σας σ’αυτό που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, το κατάστημά μας μπορεί να σας προμηθεύσει όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους. Οτιδήποτε χρειαστείτε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το εγχείρημά σας, η εταιρία μας θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σ’αυτό.

Comments

comments