Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο/This post is available in: Αγγλικά

Διακοσμητικό μπομπονιέρας ποδηλατάκι παντατίφ με strass

Διακοσμητικό μπομπονιέρας ποδηλατάκι παντατίφ με strass

Διακοσμητικό επάργυρο ποδηλατάκι με strass στις ρόδες σε τρία χρώματα, ροζ σιέλ και λευκό που μπορείτε να το κρεμάσετε στο λαιμό σας με δερματάκι ή  αλυσίδα

Ετοιμάζεται κατά, μίνιμουμ παραγγελία  30 τμχ,και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί το είδος και κοστίζει  2.30   ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η τιμή αυτή ισχύει για την περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε το είδος αυτό για την κατασκευή των μπομπονιέρων που αναλαμβάνετε να φτιάξετε μόνες σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιλέξετε μπομπονιέρες έτοιμες από το κατάστημά μας η τιμή του τροποποιείται και έρχεται στα 1.70  ευρώ / τμχ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ..

Μπορείτε να δέσετε την μπομπονιέρα σας με τις κορδέλες που επιθυμείτε και να τη στολίσετε με οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο ή μπρελόκ ή οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί και να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που θα το προσφέρετε στους αγαπημένους προσκεκλημένους σας.

Για όλες εσάς που θέλετε να κατασκευάσετε τις μπομπονιέρες μόνες σας , είτε από οικονομικής άποψης, είτε επειδή επιθυμείτε να αφήσετε το στίγμα σας σ’αυτό που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, το κατάστημά μας μπορεί να σας προμηθεύσει όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους. Οτιδήποτε χρειαστείτε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το εγχείρημά σας, η εταιρία μας θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σ’αυτό.

Comments

comments