Μπρελόκ μεταλλικό με σχέδιο νεράιδας και φουντίτσα με χάντρες

Μπρελόκ μεταλλικό με σχέδιο νεράιδας και φουντίτσα με χάντρες

Πρόταση  βαπτιστικής μπομπονιέρας με μπρελόκ

Πρόταση βαπτιστικής μπομπονιέρας με μπρελόκ

Μεταλλικό μπρελόκ νεραϊδούλα με φουντίτσα και χάντρες για βάπτιση κοριτσιού. Ένα τρυφερό ενθύμιο που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας, δεμένο πάνω σε υφασμάτινη μπομπονιέρα σε σχήμα πουγκιού, τσαντούλας ή καραμέλας και σε κουτάκι χάρτινο ή φιλντισένιο. Σχεδιάστε εσείς την μπομπονιέρα που έχετε ονειρευτεί για τη βάπτιση του μωρού σας βάζοντας καθαρά το δικό σας γούστο. Εμείς μπορούμε απλά  να σας προτείνουμε πολλές ιδέες κι εσείς να καταλήξετε στην ιδανική μπομπονιέρα.

Τοποθετείται και διακοσμεί πολύ όμορφα μια μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης. Ετοιμάζεται κατά  μίνιμουμ παραγγελία των 50 τμχ και εφόσον δεν  έχει εξαντληθεί το είδος και κοστίζει 0,75 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.    (Κωδ: N.V. KC855/22) 

Η τιμή αυτή ισχύει για την περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε το είδος αυτό για την κατασκευή των μπομπονιέρων που αναλαμβάνετε να φτιάξετε μόνες σας. Σε περίπτωση που θελήσετε να επιλέξετε μπομπονιέρες έτοιμες από το κατάστημά μας η τιμή του τροποποιείται και έρχεται στα 0,55 ευρώ / τμχ. . Για τον συγκεκριμένο κωδικό  και για άμεση παράδοση εντός μιας εβδομάδας, επιβαρύνεστε με 6 ευρώ μεταφορικά.

Μπορείτε να δέσετε την μπομπονιέρα σας με τις κορδέλες που επιθυμείτε και να τη στολίσετε με οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο ή μπρελόκ ή οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί και να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που θα το προσφέρετε στους αγαπημένους προσκεκλημένους σας.

Για όλες εσάς που θέλετε να κατασκευάσετε τις μπομπονιέρες μόνες σας , είτε από οικονομικής άποψης, είτε επειδή επιθυμείτε να αφήσετε το στίγμα σας σ’αυτό που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, το κατάστημά μας μπορεί να σας προμηθεύσει όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους. Οτιδήποτε χρειαστείτε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το εγχείρημά σας, η εταιρία μας θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σ’αυτό.

Comments

comments