Παντατίφ αστερίες με strass για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης

Παντατίφ αστερίες με strass για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης

Διακοσμητικό αντικείμενο παντατίφ επίχρυσο ή επάργυρο, σε σχήμα αστερία γεμάτο από strass. Τοποθετείται και διακοσμεί πολύ όμορφα μια μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης. Ετοιμάζεται κατά  μίνιμουμ παραγγελία των 30 τμχ και εφόσον δεν  έχει εξαντληθεί το είδος και κοστίζει 2,10 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.    (Κωδ: Y.08-09/8)

Η τιμή αυτή ισχύει για την περίπτωση που θέλετε να προμηθευτείτε το είδος αυτό για την κατασκευή των μπομπονιέρων που αναλαμβάνετε να φτιάξετε μόνες σας. Σε περίπτωση που θελήσετε να επιλέξετε μπομπονιέρες έτοιμες από το κατάστημά μας η τιμή του τροποποιείται και έρχεται στα 1,55 ευρώ.

Μπορείτε να δέσετε την μπομπονιέρα σας με τις κορδέλες που επιθυμείτε και να τη στολίσετε με οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο ή μπρελόκ ή οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί και να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που θα το προσφέρετε στους αγαπημένους προσκεκλημένους σας. (Κωδ: Y.Μ209/9)

Για όλες εσάς που θέλετε να κατασκευάσετε τις μπομπονιέρες μόνες σας , είτε από οικονομικής άποψης, είτε επειδή επιθυμείτε να αφήσετε το στίγμα σας σ’αυτό που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, το κατάστημά μας μπορεί να σας προμηθεύσει όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους. Οτιδήποτε χρειαστείτε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το εγχείρημά σας, η εταιρία μας θα είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σ’αυτό.

Comments

comments