Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.
Δείτε τους νικητές στην σελίδα μας στο Facebook 

Ποιο από τα δύο παρακάτω σετ βαπτιστικών ρούχων σας αρέσει περισσότερο; Προτιμάτε casual ή επίσημη εμφάνιση για τα μικρά αγγελούδια; Κάντε την επιλογή σας, αφήνοντας σχόλιο στο τέλος του άρθρου, γράφοντας το set που προτιμάτε και μπείτε στην κλήρωση για ένα ζευγάρι παιδικά παπουτσάκια!

Οι φίλες που θα αναφέρετε στο σχόλιό σας (σύμφωνα με τις οδηγίες που θα διαβάσετε στη συνέχεια) θα πάρουν μέρος σε διαφορετική κλήρωση με δώρο μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα.

Τα δικά σας βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλά :

  1. Γράψτε ένα σχόλιο στο σημείο των σχολίων, που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το άρθρο. Αναφέρετε σε αυτό την επιλογή σας. Γράψτε για παράδειγμα «Προτιμώ το casual σετ βαπτιστικών Νο2».
  2.  Συμπληρώστε στο ίδιο σχόλιο τα ονόματα 3 φιλενάδων σας που έχουν λογαριασμό στο Facebook και που πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται για το διαγωνισμό μας (που είναι για παράδειγμα μαμάδες ή νονές). Θα πρέπει όμως τα ονόματα να τα γράψετε όπως εμφανίζονται στο Facebook με τον εξής τρόπο π.χ. : @Μαρία Παπαδοπούλου για τη φίλη σας Μαρία Παπαδοπούλου , @Christina Theodorou για τη φίλη σας την Χριστίνα Θεοδώρου και @Mar Zaf για τη φίλη σας Μαριλένα Ζαφειρίου
  3. Κάνετε like στη σελίδα του Smart-Wedding.gr στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας μέχρι και την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00

Τα 2 set βαπτιστικών που διαγωνίζονται και περιμένουν το σχόλιο σας, δηλαδή την … ψήφο σας

Φόρεμα aslanis από μουσελίνα  σε ιβουάρ χρώμα

Φόρεμα aslanis από μουσελίνα σε ιβουάρ χρώμα - επίσημο σετ βαπτιστικών Νο1

Βαπτιστικό φορεματάκι aslanis σε ιβουάρ χρώμα από μουσελίνα πλισέ. Στολίζεται από ανάγλυφα τριανταφυλλάκια φτιαγμένα από κορδελάκι οργάντζας και από μικρές πέρλες και πούλιες ιριζέ. Το σετ συμπληρώνεται από μπολερό με βολάν του ιδίου υφάσματος και καπελάκι. (Κωδ: 2605)

Βαπτιστικό φορεματάκι από λευκό σαντούκ ύφασμα με γυαλάδα

Βαπτιστικό φορεματάκι από λευκό σαντούκ ύφασμα με γυαλάδα - casual σετ βαπτιστικών Νο2

Βαπτιστικό φόρεμα σε λευκό χρώμα από ύφασμα σαντούκ με ελαφριά γυαλάδα λόγω της σύνθεσης μεταξιού. Στολίζεται από οργάντζα  σε ροζ  και διακριτικά λουλουδάκια με strass. Το μπούστο δίνει την αίσθηση “σφηκοφωλιάς” διακοσμημένο με ασημόσκονη και το κάτω μέρος του φορέματος είναι απλό χωρίς ιδιαίτερο σχέδιο έχοντας  μόνο ανάγλυφες, παράλληλες ρίγες από το ίδιο το ύφασμα με εξωτερικές ραφές. Είναι ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί εύκολα οποιαδήποτε ώρα, έχοντας ως αποτέλεσμα να το ευχαριστηθεί και το κοριτσάκι αλλά και η μαμά!

Τα δώρα του διαγωνισμού

Παπουτσάκια παιδικά

Παπουτσάκια παιδικά για να επιλέξει ένα ζευγάρι από αυτά ο τυχερός της πρώτης κλήρωσης

Παπουτσάκια δερμάτινα και ανατομικά για αγοράκι Νο 21

Παπουτσάκια δερμάτινα και ανατομικά για κοριτσάκι Νο 22

Ο τυχερός της πρώτης κλήρωσης, που θα γίνει μεταξύ των συμμετεχόντων του διαγωνισμού, θα κερδίσει ένα από δύο παραπάνω ζευγάρια παιδικών παπουτσιών. Η επιλογή είναι δική του!

pashalini lambada

Η λαμπάδα για το βράδυ της Ανάστασης που θα κερδίσει ο τυχερός της δεύτερης κλήρωσης

Η λαμπάδα για το Πάσχα, την οποία μπορείτε να κάνετε δώρο στο βαφτιστήρι σας ή σε κάποιο άλλο παιδάκι της οικογένειας ή της παρέας σας, είναι το δώρο για τον τυχερό της δεύτερης κλήρωσης, που θα γίνει μεταξύ όλων εκείνων που αναφέρθηκαν στα σχόλια των (απευθείας) συμμετεχόντων του διαγωνισμού.

Οι όροι του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 μέχρι και την Δευτέρα 9 Απριλίου και ώρα 17:00

Στην κλήρωση για τα παιδικά παπουτσάκια συμμετέχουν όλοι όσοι λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και θα γίνει την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 και ώρα 21:00. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν πρώτα μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook το πρωί της Τρίτης 10 Απριλίου 2012!

Στην κλήρωση για την χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα συμμετέχουν ολοι οι «φίλοι» που θα αναφέρονται στα σχόλια των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, με την προϋπόθεση ότι θα είναι και θαυμαστές της σελίδας μας στο Facebook (δηλαδή να έχουν κάνει Like σε αυτή). Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 και ώρα 22:00 και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί επίσης από τη σελίδα μας στο Facebook το πρωί της Τρίτης 10 Απριλίου 2012.

Όσοι από τους «φίλους» που αναφέρονται στα σχόλια των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, συμμετέχουν και οι ίδιοι, αφήνοντας το δικό τους σχόλιο (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), τότε θα λάβουν μέρος και στις δύο κληρώσεις. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να αναφέρουν στο σχόλιό τους 3 διαφορετικούς «φίλους» από εκείνους που πρότεινε ο αρχικός συμμετέχων (αυτός δηλαδή που τους ανέφερε στο δικό του σχόλιο) και να μην αναφέρουν τον αρχικό συμμετέχων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών, που έχουν ακολουθήσει με ακρίβεια τα βήματα που αναφέρονται πιο πάνω και που αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους που τον διέπουν.

Τα δώρα προσφέρονται ως έχουν, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook. Στη συνέχεια και εντός 3 ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των κληρώσεων (συμπεριλαμβανομένης της ημέρας ανακοίνωσης των τυχερών), οι τυχεροί νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να αποδεχθούν το δώρο τους και να συμφωνήσουμε την ημέρα και ώρα παραλαβής του.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παρουσιαστεί κάποιος νικητής ή δεν αποδεχθεί το δώρο του εντός του οριζόμενου χρονικού διαστήματος ή η συμμετοχή του δεν καλύπτει όλους τους όρους του διαγωνισμού, τότε το δώρο θα δοθεί στον πρώτο επιλαχών.

Η Smart-Wedding διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, τη διάρκειά του, την ημερομηνία των κληρώσεων, να αναβάλλει τον διαγωνισμό για κάποια άλλη χρονική στιγμή ή ακόμη και να τον αποσύρει για λόγους που κατά την κρίση της δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.
Δείτε τους νικητές στην σελίδα μας στο Facebook 

Comments

comments